2011. június 6., hétfő

Kövess engem - utolsó nap


Ez a beszámoló már késve érkezik. A tegnap este már nagyon fáradt voltam ahhoz, hogy gépről vagy telefonról osszak meg egy néhány gondolatot.
A legfontosabb az, hogy ezt a harmadik missziós biciklitúrát is megáldotta az Úr. Vasárnap a baróti imaháznál reggeliztünk és 9 után elindultunk Bölönbe. A délelőtti alkalmat ott tartottuk. A fiatalok közül buzdítottak imára: Erdő Levente és Nagy Attila, majd énekeltünk és egy néhányan bizonyságot tettek, végül volt igei üzenet részemről: Engedelmesen kövessük Krisztust!
Az ebéd három családnál volt megszervezve, majd azután új erővel útnak indulhattunk Szentgyőrgy felé. Már az induláskor látható volt, hogy eső lesz és nem tévedtünk. Ismét megázott a csapat, de ennek ellenére senki sem adta fel. Senkit sem hallottam zúgolódni, hanem nagy odaszánással mindenki végig kitartott. Ez igazán példás, hiszen végig ott volt a kísérő autó és az utánfutó - bármikor feladhatták volna, de nem tették. A záró alkalom is nagyon tartalmas volt: heten tettek bizonyságot, osztották meg az élményeiket. Boros Róbert lelkipásztor igei üzenete pedig arról szólt, hogy: Lelkeket mentve kövessük Jézust! Valóban ez a biciklitúra is azért volt szervezve, hogy induljunk el a Krisztus követésében és közben másokat is hívjunk magunkkal. Azok, akik nem kivülről voltak, véleményem szerint jól érezték magukat és valóban szép emlék marad számukra is ez a hétvége. Persze az is, hogy mennyi finomsággal vártak a helybeli testvérnők.

Dicsőség az Úrnak és köszönet a résztvevőknek, meg a gyülekezeteknek ahol megfordulhattunk! Ha az Úr is jónak látja, akkor érdemes lenne folytatni az ilyen jellegű alkalmakat.

Képek rövidesen az emabiszon és a Facebookon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése