2011. június 3., péntek

Készülünk a biciklitúrára...

Az Úr már ebben az évben is megmutatta, hogy velünk van és kirendel mindent, amire csak szükségünk van. Még ezelőtt egy héttel úgy látszott, hogy nagyon kevesen leszünk, viszont egy néhány nap alatt megduplázódott a résztvevők száma. Egy másik fontos kérdés az volt, hogy mivel jönnek el a Szilágyságból és Kolozsvárról? - ez is megoldódott. A következő kérdés, hogy lesz-e kísérő-mikróbusz? - ez is megoldódott. Kis Ottó lelkipásztor átadta a mikróbuszt, a következő üzenettel: "Hát, a misszióért van ez!" Aztán kiderült, hogy 8 vagy 9-en utazunk Brassóból és nem lesz hely a bicikliknek - szükség van egy utánfutóra. Persze, ez is került...

A további kérdések: Milyenek lesznek az alkalmak? Milyen lesz az időjárás? Milyen lesz a légkőr a csapatban? stb. És tudjuk a legfontosabb választ - ahogyan az Úr velünk volt és gondot viselt hisszük, hogy ezután is kegyelméből ugyanezt fogja tenni.

Többen vannak a jelentkezők között, akik nincsenek megtérve, nincs gyülekezeti hátterük és imádkozunk, hogy ez a hétvége felejthetetlen és élő emlék maradjon számukra! Imádkozzatok értünk.

Amennyiben lesz rá időm, esténként beszámolok a fontosabb eseményekről, élményekről!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése