2011. június 15., szerda

Folytatódik a nyári táborozás szervezése

Habár év elején egyik fő célkitűzésem az volt, hogy a nyári hargitai táborozást mihamarabb meg kell szervezni, sajnos azt látom, hogy nem sikerült. Most az előadókkal egyeztetek és miután megérkeznek a válaszok, ismertetni fogom veletek.

Meggyőződésem az, hogy egy szép és igazán változatos hetünk lesz. A táborozás mottója: Mily nagy vagy Te! Fókuszban lesz Isten tulajdonságainak a megismerése, mert egy jobb istenismeret, jobb istentisztelethez fog vezetni. Ezen kívül hívjuk a zenét és művészeteket kedvelőket, hiszen lesz zene és művészetek napja. Figyelmet fordítunk a sportolásra és egy egész napot fordítunk erre a célra is. Lesz kirándulás, de pihenés is. Lesz kincskereső és más jellegű társasjátékok. Remélhetőleg a lányoknak lesz lehetőségük kézimunkázni. Sőt, egy egész napot szánunk a lányok és fiúk kérdésére (külön előadások és beszélgetések fiúk és lányok számára).

Ha valaki szeretné jól, de ugyanakkor hasznosan is tölteni a vakációját, akkor bátorítjuk, hogy tartson velünk!

Az ifjúsági hét a Hargita táborban lesz megszerveze, július 21-29 között. Jelentkezni lehet Borzási Gyula testvérnél. Várunk titeket szeretettel!

u.i.: Ha szolgálhatok valamilyen információkkal, bátran írjatok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése