2011. január 10., hétfő

Az emabisz jelöltek listája

Az a döntés született, hogy tegyük közzé a jelöltek névsorát azzal a céllal, hogy a küldöttek valamilyen előzetes tanácskozást tarthassanak abban az ifjúságban, amelyet a választásokon képviselnek.

Tehát, a jelöltek névsora a következő:
Elnök: Győrfi Elek Tóbiás és Deák Zsolt
Titkár: Szabó Szilárd és Józsa Zsolt
Gazdasági titkár: Borzási Dávid és Szűcs Zsolt

A jelöltek rövid bemutatkozását olvashatod az ifjúsági szövetség honlapján.

Milyenne látod ezt a döntést? Szerinted jobb lett volna nyílvánosságra hozni a jelöltek nevét csak a kongresszus napján? Miért igen vagy miért nem?

Várom a hozzászólásaidat!

5 megjegyzés:

  1. Szerintem jó tudni előre a jelöltek névsorát, mert így konkrétabban tudunk imádkozni az Úr akaratáért, és nincs semmi titkolni való ebben. A küldöttek között gyakran van olyan is, aki nem ismeri a jelölteket és nincs egy konkrét szavazata sem, hanem arra szavaz, akire esetleg a mellette ülő barátja. Javaslom mindenkinek, hogy előre döntse el, kire szavaz, ne ott kapkkodjon. Nem zárom ki, hogy az Úr az utolsó pillanatban győzzön meg valakit más szavazatról, mint amit ő elhatározott.

    VálaszTörlés
  2. Jól megalapozott válasz! Köszönöm szépen.

    VálaszTörlés
  3. Az én véleményem is az, hogy ez nagyon helyes döntés volt, hogy már egy héttel a választások előtt közöltétek az aktuális jelölteket. így sokkal konkrétabban tudunk imádkozni és az ifjúságok küldöttei sem ott helyben vannak tények elé állítva. Egy ilyen helyes döntés időt és energiát is spórol meg egy választó gyűlésen. Imádkozunk tovább is bölcsességért és vezetésért.

    VálaszTörlés
  4. Üdvözöllek a blogvilágban titeket:).

    VálaszTörlés