2011. január 25., kedd

Megbeszélések, megbeszélések és megbeszélések

Ilyen jellegű alkalmakban bőven volt részem ezekben a napokban. Először voltak a váradi megbeszélések, amelyre a szövetség hívta az alegységeket. Minden szépen zajlott, a nagy-szövetség elégedett az ifjúsági szövetség munkájával. A megbeszélések alatt született az a gondolat, hogy bízzuk meg a teológiai hallgatókat egy ifjúsági hét megszervezésével a Hargitán. Ezt fel is vetettem és a testvérek támogatták azzal a kikötéssel, hogy álljon melléjük egy lelkipásztor is. Mostanra már ez is megoldódott, Szabó Szilárd személyében.

A következő megbeszélés tegnap este volt nálunk, amikor elkezdtük az ifjúsági szövetség esemény-naptárának az összeállítását. Miközben mi tanácskoztunk, a feleségeink finom vacsorát készítettek, tehát abszolút minden nagyon jól alakult. Ami az eseményeket illeti, szeretnénk ebben az évben regionális konferenciákat szervezni négy különböző helyen. Ezen kívül missziós biciklitúrát, BaptiCup focibajnokságot, ifjúsági vezetőképzőt, Hargitai ifjúsági heteket (kettő lesz), imaestéket-éjszakákat, fiatal házasok hétvégét és a legnagyobb projekt - missziós zeneturné (hátha ebben az évben az Úr megadja szívünk vágyát). Hála az Úrnak, hogy nagyon jó az együttműködés az ifjúsági szövetségben. A következő megbeszélésünk feb. 21-én lesz, ez alkalommal Szilárdéknál.

A harmadik megbeszélés, amin részt vettem az ma délelőtt volt a brassói Evangélium Hangja rádiónál. Kiváltság, hogy része lehetek ennek a helyi bizottságnak és betekintést nyerhetek a rádió működésébe és projektjeibe.

Ennyi megbeszélés között jó volt személyesen is elbeszélgetni az Úrral és kérni szavakat, Tőle jövő gondolatokat, bölcsességet, szeretetet, egységet, kitartást és győzelmet!

4 megjegyzés:

  1. Örvendek testvér, hogy aktívan szervezitek az ifjúság programjait. Adjon az Úr nektek ehhez sok erőt és bölcsességet. S. András.

    VálaszTörlés
  2. "Miközben mi tanácskoztunk, a feleségeink finom vacsorát készítettek, tehát abszolút minden nagyon jól alakult."... :)))

    VálaszTörlés
  3. Mi is sok áldást kívánunk munkátokra!

    VálaszTörlés
  4. Kingabell, :) kb ugyanez volt a reakcióm nekem is. mikor rákérdeztem, hogy miért is volt az annyira fontos, azt mondta, hogy hát azért, mert méltó zárása volt a megbeszélésnek:D ezek a férfiak:) neked is nagyon köszönöm a közreműködésed!

    VálaszTörlés