2011. január 13., csütörtök

Rendkívüli lehetőség!

Amint az többnyire mindenki tudja, szombaton sor kerül az ifjúsági szövetség választó kongresszusára. Örömmel és békességgel megyek erre az alkalomra, mert tudom, hogy az Úr velünk lesz és egy nagyon áldásos napban lesz részünk.

Örvendezek, mert komoly lelki emberek közül kell megválasztani azokat, akik a továbbiakban hordozzák az ifjúsági szövetség terheit.
Viszont még nagyobb örömöm van abban, hogy minden jelölttel nagyon jók a kapcsolatok és hiszem, hogy ezután is azok maradnak. Két évi szolgálat alatt az ifjúsági munkában rájöttem arra, hogy több emberre van szükség és ezt a látást megosztottam testvéreimmel is. Egyet értettünk abban, hogy nem az a lényeg, hogy ki nyeri meg a választásokat, hanem arra kell törekednünk, hogy összefogjuk mindazokat, akik szeretnének szolgálni a fiatalok felé és között.

Az Úr Jézus arra tanít, hogy aki nagy akar lenni, annak szolgálnia kell (Mt. 20:26 alapján) és az én imám erre a hétvégére az, hogy a szolgálat útját válasszuk együttesen!

2 megjegyzés:

  1. örülök ennek a látásnak, és bistos vagyok benne, hogy az odaszánt alázatosokat megáldja az Úr! áldott választási találkozót!

    VálaszTörlés