2011. február 5., szombat

De jó lesz!!!

Kedves székelyfödi fiatalok!

Március 4-én imaestet szervezünk Baróton, amelyre nemcsak a fiatalok, hanem a székelyföldi lelkipásztorok is hivatalosak. Az alkalom este 6-tól fog kezdődni a helybeli testvérekkel együtt. Ezen az alkalmon lesz éneklés, köszöntés, buzdítás és egy előadás id. Veress Ernő testvér részéről: Gyakorlati imaélet.
Az imaest első része itt véget fog érni és folytatódik egy kis szeretet vendégséggel a baróti fiatalok részéről. Azt követően tovább fogunk énekelni és imádkozni. Akik még buzdítanak: Joó Sándor, Simon Árpád, Kónya Dénes, Mezei Sándor. Közben lelkipásztorok is hozzájárulnak az alábbi témákkal.

1. Az Istennel való személyes találkozás megújítása (139. Zsoltár 1-6. 23-24) – Dóczi Tibor
2. Az élő közösségi ima bátorító, elevenítő hatása (ApCsel 2,42-47) – Szabó Szilárd
3. A közbenjárás fontossága (1 Tesszalonika 5,25 és 1 Sámuel 12,23) – Győrfi Tóbiás
4. Az ima erejéről (Jakab 5,13-20) – Simon András

Az énekeket Borzási Dávid, Borzási Péter és Szűcs Ruben fogják vezetni.

Egy rendkívüli alkalomra készülünk, amelyen hisszük, hogy Isten meglátogat minket az ő kegyelméből és sok áldásban fogunk részesülni. Készüljünk imádkozó szívvel és jöjjünk el minél többen.

Jelentkezési szándékotokat jelezzétek az alábbi e-mail címen: zsolt_deak@yahoo.com Szükséges tudni abból a szempontból, hogy hány fiatalnak készítsenek egy kis harapnivalót.

1 megjegyzés:

  1. Ej de ott lennék én is ha csak rajtam múlna... Erősítse meg az Úr kezeiteket a jóra és hallgassa meg könyörgéseiteket!!!

    VálaszTörlés