2011. február 17., csütörtök

Az Úr munkálkodik!

Ezt tapasztaltam az elmúlt napokban is. Volt készülődés a májusi evangélizálásokra – erről lesz szó máskor. Volt evangélizálás Ürmösön, vasárnapi istentiszteletek (különösen ügyesek voltak a gyerekek, akik szolgáltak), fiatal házasok alkalma és evangélizálás Zilahon. Isten jó hozzánk és még mindig ad lehetőséget és kegyelmet a megtérésre. Ő sokszor szól, de sokak szívében nagy harcok dúlnak, ezért kérjük, hogy Isten az ő Szentlelke által vezessen sokakat győzelemre!

Isten az ő kegyelméből azt is szeretné, hogy növekedjünk és erősödjünk a mi hitünkben. Ilyen hitmélyítő alkalmakra készülünk március 24-27 között, meghívott előadónk pedig Révész Árpád, missziós lelkipásztor. Istennek adunk hálát és dicsőséget azért, hogy lehetővé teszi ezt az alkalmat számunkra és kérjük, hogy a továbbiakban is munkálkodjon közöttünk!

1 megjegyzés:

  1. a hitmélyítő alkalomról jut eszembe,Sámuel mondta ,nem hitmélyítőre megy,hanem hitébresztőre,mert amúgy is elég mélyen van már a hit... nem kell jobban elásni. :) kívánom az Úr tegye áldottá azokat az alkalmakat.

    VálaszTörlés