2011. május 14., szombat

Köszönjük az értünk mondott imákat

Hála Istennek, hogy nagyon megáldotta a tegnap esti vacsoránkat, amit az Aro Palace szálloda egyik éttermében szerveztünk. Köszönjük mindazoknak, akik imádkoztak értünk. Hisszük, hogy ezt többen is tették, hiszen érezhető volt az Úr jelenléte. Ezt nem csak a szervezők tapasztaltuk meg, hanem a vendégek is, akik a visszajelzések alapján, ezt többségükben kifejezték.

Tehát, volt egy finom vacsora, ami alatt lehetőség adódott a beszélgetésre, ismerkedésre, a feszültség feloldására. Azt követően Alan Heavey, aki Angliából érkezett, evangelizált nagyon tapintatosan, barátságosan, humorosan, de ugyanakkor világosan és egyértelműen mutatta be az örömüzenetet. Közel 80-an vettünk részt az alkalmon, ezek közül pedig több mint fele a városból voltak. A visszajelzések alapján több mint 20-an elmondták a záró imádságot és szeretnének eljönni a következő alkalmakra is.

Hálát adunk Istennek, hogy munkálkodik és kegyelméből meglátogat bennünket. Tudjuk, hogy az elkezdett munkát folytatnia kell, de mekkora kiváltság, hogy bennünket is fel akar használni eszközökként. Öröm számomra az is, hogy a gyülekezet nagyon aktív volt a hívogatásban és sokakban ott van a vágy, hogy lássanak embereket megtérni, Krisztus követésébe állani.

Vasárnap délelőtt ünnepeljük az anyák napját és hisszük, hogy ismét egy áldott alkalomban lesz részünk. Az igei üzenet kérdése: Mi a legnagyobb dolog, amit egy édesanya adhat a gyermekének?

Vasárnap délután Négyfaluban lesz ilyen jellegű evangélizáló alkalom és többen Brassóból bekapcsolódunk és segítünk ebben a misszióban. Hisszük, tudjuk, hogy az Úr nagyon szeret bennünket! Bárcsak vezetne ez a szeretet a teljes odaszánáshoz, alázathoz, áldozatkészséghez, kitartáshoz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése