2011. április 1., péntek

Ilyen még nem volt...

Ha az Úr megsegít és jónak látja, akkor a hónap végén székelyföldi regionális konferenciát szervezünk a Hargitán. Az előző „hargitás” esetekből tanulva, úgy döntöttünk, hogy a szobákat 1-es, 2-es és 3-as árcsoportokba soroljuk és megadjuk azt a lehetőséget, hogy a fiatalok előre lefoglalják az általuk kívánt szobát. Persze ezt csak úgy tehetjük, ha ennek cserébe előleget is kérünk. Viszont ennek ellenére is úgy gondolom, hogy ez egy tisztességes és jó eljárás, mivel, aki szobát foglal, az már előre tudja, hogy mire számíthat. Remélhetőleg így sikerülni fog egyes kellemetlenségeket elkerülni.

Aki nem foglal szobát, annak is jelentkeznie kell (de nem kötelező előleget fizetnie), mivel összesen 175 ágy van és korlátolt a tábor befogadó képessége. Ezek hogyan fogják elfoglalni a megmaradt helyeket? – aszerint, ahogyan megérkeznek a táborba és regisztrálnak.

Április 15-ig elsőbbségük van a székelyföldi fiataloknak, majd azt követően, bárhonnan jelentkezhettek, azzal a feltétellel, hogy még legyenek szabad helyek.

Ha szeretnél jelentkezni, megteheted innen.

Szóljatok hozzá. Mi reméljük, hogy működni fog.

3 megjegyzés:

  1. Olyanok mehetnek, akik nem székelyföldiek, csak Székelyföldön tanulnak, úgymond...? :)pl. Marosvásárhelyen :)

    VálaszTörlés
  2. Bocsánat, olvastam utána az emabiszon, hogy elsőbbséget élveznek a székelyföldi fiatalok :)

    VálaszTörlés
  3. Kriszta,
    félig már te is székelyföldi vagy, hiszen az év nagyobb részét itt töltöd!:))

    VálaszTörlés