2011. augusztus 22., hétfő

"Mérhetetlen szeretet" - első állomás, Brassó

Hálás szívvel számolok be a tegnap délutáni alkalomról, ami Brassóban volt. Miután sikerült mindent beállítani és a koncertre felkészülni, maradt még annyi időnk, hogy félrevonuljunk és elcsendesedjünk. Megszólítottuk a mi Istenünket, aki mérhetetlen szeretettel szeret bennünket, aki képes arra, hogy egy bűnös embert megtisztítson és a maga dicsőségére felhasználjon. Amikor betekintettem az imaterembe nagy volt az örömöm, hiszen sokan eljöttek, a környékről, a körzetből és a városból, hogy meghallgassák a Kvintet. Ezúttal is szeretném ezt értékelni és megköszönni!
Véleményem szerint senki sem csalódott, hiszen nagyon szépek voltak az énekek úgy a közismertek, mint az újak is. Az igazi örömről szólt Albert István Zsolt lelkipásztor, akik a Királykő havasokban táborozott a paptamási fiatalokkal. Isten szeret, nagyon szeret bennünket!

Ma, szabadnapunk volt (elméletileg a Kvint egyes tagjai most szabadságon vannak - mégis vállalták ezt a hosszú missziós zenetúrnét) és ezt ki is használtuk. A 7 létrához mentünk és, ami számomra leginkább élmény volt az, hogy amennyivel szebbek voltak a tájak, testvéreim annyival többet fütyörésztek, énekeltek. Elmondhatom, hogy kiváltság a társaságukban lenni és örülök, hogy a hét folyamán bőven lesz ebben részem. Még egy utolsó dolgot hadd mondjak el: habár a második albumot (címe: Mérhetetlen szeretet) még nem lehet megvásárolni, a mai nap folyamán autóban többszor is hallgathattam. Egyelőre szubjektív vélemény: van legalább olyan jó ez az album is, mint az első!

Várunk mindenkit:
  • Kedden: Torda, este 7-től
  • Szerdán: Perecsen, este 8-tól
  • Csütörtökön: Zilah, este 7-től
  • Pénteken: Szatmár, este 6-tól
  • Szombaton: Arad II, este 7-től
  • Vasárnap: Várad (belváros), este 6-tól

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése